Năut și Bietă Elvețiană
Năut și Chard elvețian este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 223 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cimbru, piper, năut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Încercați Chard Elvețian Și Năut, Pui fiert cu năut și Bietă Elvețiană, și Plăcintă cu oală de dovleac de iarnă cu smog elvețian și naut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați nautul în multă apă rece pentru a acoperi cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți nautul și apoi puneți-le, slănina și frunzele de dafin într-o cratiță medie.
Adăugați suficientă apă pentru a le acoperi cu 2 inci. Aduceți apa la fierbere și apoi reglați căldura astfel încât să fiarbă ușor. Gatiti nautul pana aproape fraged, aproximativ 2 ore. Fii cu ochii pe ele; ar trebui să fie întotdeauna acoperite de lichid. Când lichidul atinge nivelul nautului, adăugați apă rece pentru a acoperi cu aproximativ 1 inch.
În timp ce năutul se gătește, curățați bietul: umpleți o chiuvetă curată cu apă rece. Tăiați orice frunze ofilite sau galbene și îndepărtați și aruncați tulpinile.
Tăiați frunzele în bucăți de 1 inch. Rotiți-le în apă și apoi scurgeți-le într-o strecurătoare.
Când nautul este fraged, scoateți placa de slănină și lăsați-o să se răcească.
Tăiați-l în bucăți de aproximativ inch.
Puneți slănina într-o tigaie medie adâncă la foc mediu-mare până începe să sfârâie și să se rumenească, aproximativ 3 minute. Se amestecă sofrito și se gătește până când apa s-a evaporat și sofrito începe să sfârâie.
Adăugați roșiile și amestecați până se înmoaie. Se amestecă frunzele de smog și se amestecă până se ofilesc, apoi se amestecă năutul.
Se toarnă bulionul, se adaugă cimbru și se fierbe ușor. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și gătiți timp de 15 minute pentru a oferi aromelor șansa de a se amesteca.
Descoperiți tigaia și verificați lichidul. Dacă doriți să serviți supa de fasole și ciorbă, lăsați-o așa cum este. Dacă doriți să-l serviți puțin mai uscat, fierbeți-l până când s-a evaporat cât de mult din lichid doriți. Puteți regla supa chiar la sfârșitul gătitului adăugând bulion suplimentar.