Năut Prăjit Afumat
Năutul prăjit afumat este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 58 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 231 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare grosieră, căței de usturoi, crenguță de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Năut și spanac cu boia fumurie, Varză afumată și năut cu burniță de arahide Miso de la gătitul vegan cu aromă îndrăzneață, și Năut Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți nautul și puneți-l pe prosoape de hârtie într-o strecurătoare pentru a se usca bine. (Acest lucru se poate face cu 1 zi în avans.)
Încălziți uleiul într-o tigaie mare (de preferință fontă) la 350 de litri F sau până când uleiul face bule în jurul unui singur năut când îl aruncați.
Adăugați coaja de lămâie, crenguța de cimbru și nautul în loturi, astfel încât tigaia să nu se înghesuie. Prăjiți fiecare lot timp de aproximativ 5 minute până când nautul se întunecă și este crocant.
Scoateți năutul, coaja și cimbru din ulei cu o lingură cu fante și scurgeți-le bine peste o strecurătoare sau sită. După ce ați prăjit ultimul lot, adăugați usturoiul în ulei și prăjiți scurt până devine auriu.
Aruncați nautul și usturoiul cu boia afumată și sarea, adăugând mai mult după gust.
Serviți imediat cât este încă cald și crocant.