Năut Prăjit Afumat

Năut Prăjit Afumat
Năutul prăjit afumat este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 58 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 231 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare grosieră, căței de usturoi, crenguță de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Năut și spanac cu boia fumurie, Varză afumată și năut cu burniță de arahide Miso de la gătitul vegan cu aromă îndrăzneață, și Năut Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți nautul și puneți-l pe prosoape de hârtie într-o strecurătoare pentru a se usca bine. (Acest lucru se poate face cu 1 zi în avans.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare (de preferință fontă) la 350 de litri F sau până când uleiul face bule în jurul unui singur năut când îl aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați coaja de lămâie, crenguța de cimbru și nautul în loturi, astfel încât tigaia să nu se înghesuie. Prăjiți fiecare lot timp de aproximativ 5 minute până când nautul se întunecă și este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți năutul, coaja și cimbru din ulei cu o lingură cu fante și scurgeți-le bine peste o strecurătoare sau sită. După ce ați prăjit ultimul lot, adăugați usturoiul în ulei și prăjiți scurt până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Scoateți și scurgeți.
6
Aruncați nautul și usturoiul cu boia afumată și sarea, adăugând mai mult după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Serviți imediat cât este încă cald și crocant.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista