Năut Prăjit
Năutul prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 270 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 47 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, boia de ardei, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 290 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Năut Prăjit, năut prăjit" bătut, și Năut Prăjit Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați boia de ardei și cayenne într-un miccastron și lăsat deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 " la căldură medie-mare. Lucrând în 2 loturi, adăugați pui de găină în tigaie și saut circulat, agitând frecvent, până la auriu și crocant, 15–20minute. Folosind o lingură cu fante, transferațimazăre pe prosoape de hârtie pentru a se scurgepe scurt.
Așezați într-un castron mediu.
Sprinklepaprika amestec peste; aruncați pentru a acoperi.Condimentează după gust cu sare. Aruncați cu limezest și serviți.