Năutul marinat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de ardei banane murate, arpagic, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Garbanzos Marinat (Năut), Farfurie Tapas Cu Naut Marinat, și Panzanella cu năut marinat și Chimichurri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați sucul, uleiul și usturoiul, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Suc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Stropiți peste amestecul de fasole; aruncați pentru a acoperi. Se răcește cel puțin 1 oră.