Năut fiert cu roșii și dovlecei

Năut fiert cu roșii și dovlecei
Năutul fiert cu roșii și dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 459 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de frunze de dafin, năut, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Squares Desert Squares ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați pentru dovlecei și năut înăbușite cu mămăligă La Cuptor, Dovlecei și roșii italiene, și Pește grecesc la cuptor cu lămâie cu roșii, dovlecei și năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Fasole: într-o oală mare, combinați fasolea, întreaga jumătate de ceapă, morcov, țelină, căței de usturoi întregi, frunze de dafin și pachet de cimbru. Umpleți vasul cu apă pentru a acoperi suprafața fasolei cu 2 inci. Nu adăugați sare aici!
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugarea de sare în acest moment poate împiedica boabele să gătească și să facă pielea boabelor dure sau să le facă să se rupă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la foc mic. Se fierbe timp de 1 oră și apoi se face testul "5 fasole". Mușcați 5 fasole, dacă toate sunt gătite corespunzător, continuați, dacă nu gătiți fasolea încă 10 până la 15 minute și încercați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Când fasolea este gătită, opriți focul și condimentați abundent apa cu sare. Acest lucru va permite fasolei să absoarbă condimentele fără a face pielea dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Lăsați fasolea să stea în apa sărată timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Scoateți ceapa, morcovul, țelina, usturoiul, cimbrul și frunzele de dafin. Rezervați 1 cană de apă de gătit pentru fasole, strecurați fasolea și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Tocană: (acest lucru poate fi pornit în timp ce năutul gătește! Multitasking! Woohoo!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Înveliți o oală mare largă cu ulei de măsline, apoi adăugați ceapa tăiată cubulețe, sare, după gust, piper roșu zdrobit, chimen măcinat și semințe de fenicul. Aduceți uleiul la foc mediu și gătiți condimentele până când sunt foarte aromate și ceapa este moale, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați cei 2 căței de usturoi zdrobiți și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
10
Adăugați roșiile tăiate cubulețe și dovleceii. Condimentează cu sare și gust, ajustează condimentul dacă este necesar (va fi). Gatiti amestecul de rosii-dovlecei timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Adăugați năutul gătit și apa de gătit rezervată pentru fasole și fierbeți până când toată apa de fasole s-a evaporat și amestecul arată ca o tocană, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
12
Transferați tocanul într-un bol de servire și serviți imediat sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Hei năut!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista