Năut fiert cu roșii și dovlecei

Năut fiert cu roșii și dovlecei
Năutul fiert cu roșii și dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 459 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de frunze de dafin, năut, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Squares Desert Squares ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați pentru dovlecei și năut înăbușite cu mămăligă La Cuptor, Dovlecei și roșii italiene, și Pește grecesc la cuptor cu lămâie cu roșii, dovlecei și năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Fasole: într-o oală mare, combinați fasolea, întreaga jumătate de ceapă, morcov, țelină, căței de usturoi întregi, frunze de dafin și pachet de cimbru. Umpleți vasul cu apă pentru a acoperi suprafața fasolei cu 2 inci. Nu adăugați sare aici!
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugarea de sare în acest moment poate împiedica boabele să gătească și să facă pielea boabelor dure sau să le facă să se rupă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la foc mic. Se fierbe timp de 1 oră și apoi se face testul "5 fasole". Mușcați 5 fasole, dacă toate sunt gătite corespunzător, continuați, dacă nu gătiți fasolea încă 10 până la 15 minute și încercați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Când fasolea este gătită, opriți focul și condimentați abundent apa cu sare. Acest lucru va permite fasolei să absoarbă condimentele fără a face pielea dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Lăsați fasolea să stea în apa sărată timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scoateți ceapa, morcovul, țelina, usturoiul, cimbrul și frunzele de dafin. Rezervați 1 cană de apă de gătit pentru fasole, strecurați fasolea și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Tocană: (acest lucru poate fi pornit în timp ce năutul gătește! Multitasking! Woohoo!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Înveliți o oală mare largă cu ulei de măsline, apoi adăugați ceapa tăiată cubulețe, sare, după gust, piper roșu zdrobit, chimen măcinat și semințe de fenicul. Aduceți uleiul la foc mediu și gătiți condimentele până când sunt foarte aromate și ceapa este moale, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Chimen MăcinatChimen Măcinat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați cei 2 căței de usturoi zdrobiți și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
10
Adăugați roșiile tăiate cubulețe și dovleceii. Condimentează cu sare și gust, ajustează condimentul dacă este necesar (va fi). Gatiti amestecul de rosii-dovlecei timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Adăugați năutul gătit și apa de gătit rezervată pentru fasole și fierbeți până când toată apa de fasole s-a evaporat și amestecul arată ca o tocană, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
12
Transferați tocanul într-un bol de servire și serviți imediat sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Hei năut!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista