Năutul cu spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 285 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați hock ham, strop de oțet de sherry, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Năut cu spanac, Spanac Și Năut, și Spanac Cu Năut.
Instrucțiuni
1
Alegeți peste năut, aruncând orice mazăre sau nisip deformat, clătiți bine și înmuiați peste noapte în apă pentru a acoperi. A doua zi, scurgeți năutul și puneți-le într-o cratiță cu apă pentru a acoperi cu 2 inci. Legați împreună 4 căței de usturoi, ceapa și frunza de dafin într-o bucată de pânză de brânză și adăugați plicul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Năut
Frunze De Dafin
Ceapă
Apă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Adăugați jaretul opțional de șuncă numai dacă nu veți adăuga cod de sare mai târziu, apoi aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți neacoperit, adăugând 2 lingurițe de sare (mai puțin dacă folosiți jaretul de șuncă) după primele 10 minute de gătit, până când nautul este fraged, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Ham Hock
Cod De Sare
Sare
3
Scoateți tigaia de pe foc și scoateți plicul din tigaie. Lăsați năutul în lichidul lor de gătit. Aruncați osul de șuncă. Desfaceți plicul, aruncați frunza de dafin și rezervați usturoiul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Frunze De Dafin
OS De șuncă
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați spanacul într-o cratiță cu doar apa de clătire agățată de frunze și gătiți la foc mediu, amestecând și rotind constant cu clești, până se ofilesc, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Clește
5
Se scurge bine într-o sită, apăsând cu spatele unei linguri. Dacă frunzele par strânse sau prea mari, le puteți toca puțin mai mult. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mică saut la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați pâinea și restul de 3 căței de usturoi nefierte și prăjiți, întorcându-vă după cum este necesar, până devin aurii, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Pâine
8
Transferați într-un blender sau procesor mic, adăugați șofranul și pulsați până se pulverizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați ceapa și usturoiul rezervat din năut, chimenul, boia de ardei și 1 cană de lichid de gătit cu năut și pur și simplu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Chimen
Ceapă
10
Adăugați pur și pur și spanacul la năutul gătit împreună cu codul de sare sau șunca, oricare dintre acestea utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Cod De Sare
Spanac
șuncă
11
Puneți amestecul la foc mic, amestecați bine și aduceți la foc mic. Dacă pare uscat, adăugați puțină apă după cum este necesar, astfel încât tocanita să fie spoonabilă. Condimentează după gust cu sare și mult piper. Gustă și echilibrează condimentul cu oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Oțet
Piper
Apă
Sare
Tocană
12
Transferați într-un vas de servit. Dacă se servește cu ouăle opționale, se acoperă cu ouăle prăjite și se servesc fierbinți, sau cu ouăle fierte tari și se servesc calde.
Din Tapas: farfurii mici senzaționale din Spania de Joyce Goldstein. Text copyright 2009 de Joyce Goldstein; fotografie Alimentară 2009 de Leigh Beisch. Publicat de Chronicle Books LLC.