Năut Condimentat Crocant
Năutul condimentat crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 133 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă aveți zahăr, ardei iute arbol, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Năut Condimentat Indian Crocant, Năut parmezan prăjit crocant cu condimente Ranch Dip, și Salată de Caesar cu tăiței vegani și cartofi dulci cu năut condimentat crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute într-o mașină de tocat condimente și macinați până se fin.
Adăugați sarea, coaja de var și zahărul. Pulsează de câteva ori până când se combină bine și se lasă deoparte.
Întindeți năutul într-un singur strat pe prosoape de hârtie și uscați-l.
Încălziți 3/4 inch de ulei într-o oală superficială cu fund greu sau un cuptor olandez mic la 375 grade F. Adăugați cu grijă năutul în loturi mici, aproximativ o cană pe lot, în ulei. (Uleiul va exploda pentru câteva secunde.) Se prăjește, amestecând ocazional, până se rumenesc și se rumenesc, 8 până la 10 minute pe lot.
Transferați într-o tavă căptușită cu prosop de hârtie și presărați imediat cu o parte din sarea de chile. Se răcește ușor și se servește.
Nota bucătarului: năutul poate fi prăjit cu 2 până la 3 zile înainte. Se răcește fără sarea chile și se păstrează într-un recipient de plastic sigilat. Înainte de servire, întindeți într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți într-un cuptor de 400 de grade F până când este sfârâit și crocant. Se condimentează cu sarea chile, se răcește și se servește.