Năut Condimentat Crocant

Năut Condimentat Crocant
Năutul condimentat crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 133 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă aveți zahăr, ardei iute arbol, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Năut Condimentat Indian Crocant, Năut parmezan prăjit crocant cu condimente Ranch Dip, și Salată de Caesar cu tăiței vegani și cartofi dulci cu năut condimentat crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii iute într-o mașină de tocat condimente și macinați până se fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2
Adăugați sarea, coaja de var și zahărul. Pulsează de câteva ori până când se combină bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Întindeți năutul într-un singur strat pe prosoape de hârtie și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Încălziți 3/4 inch de ulei într-o oală superficială cu fund greu sau un cuptor olandez mic la 375 grade F. Adăugați cu grijă năutul în loturi mici, aproximativ o cană pe lot, în ulei. (Uleiul va exploda pentru câteva secunde.) Se prăjește, amestecând ocazional, până se rumenesc și se rumenesc, 8 până la 10 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Transferați într-o tavă căptușită cu prosop de hârtie și presărați imediat cu o parte din sarea de chile. Se răcește ușor și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Nota bucătarului: năutul poate fi prăjit cu 2 până la 3 zile înainte. Se răcește fără sarea chile și se păstrează într-un recipient de plastic sigilat. Înainte de servire, întindeți într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți într-un cuptor de 400 de grade F până când este sfârâit și crocant. Se condimentează cu sarea chile, se răcește și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista