Nucă de cocos-Chile Snapper cu un piure de fasole din Caraibe
Nucă de cocos-Chile Snapper cu un piure de fasole din Caraibe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 336 calorii, 39G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Un amestec de lapte de cocos, praf de chili, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Snapper Roșu De Nucă De Cocos-Jalapeno Cu Piure De Fasole Neagră De Banane, Snapper roșu cu piure de fasole Fava, și Snapper prăjit în tigaie cu piure de păstârnac cu unt.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti piureul, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați șalotă și usturoi; gatiti 2 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați banana; gatiti 2 minute, amestecand ocazional. Se amestecă fasolea, 1/4 cană bulion, suc, chimen și 1/4 linguriță sare; acoperiți și fierbeți 5 minute sau până când tot lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De Afine
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Așezați amestecul de banane și restul de 1/4 cană de bulion într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De Afine
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Pentru a pregăti snapper, combinați morcovul, laptele, pudra de chili, 1/4 linguriță de sare și jalapeos într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați pește în tigaie; acoperiți și fierbeți 7 minute sau până când peștele se fulgează ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Notă de vin: acest fel de mâncare snapper necesită un vin alb plin de viață, cu conținut ridicat de acid, capabil să taie laptele cremos de nucă de cocos. (Evitați alcoolul ridicat, care poate accentua căldura jalapeo-ului.) Un chardonnay neîngrijit, cum ar fi Santa Julia Organica Chardonnay 2006 ($9), umple factura, aducând propriile arome tropicale de ananas, papaya, banane și citrice la amestec. -- Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Alcool
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.