Nucă de cocos Caju Brittle

Nucă de cocos Caju Brittle
Nucă de cocos Caju Brittle ar putea fi doar desertul pe care îl cauți. Pentru 40 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 212 calorii , 2 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Mergeți la magazin și luați sirop de porumb, linguri plus 1 cană de unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 16% . Acest scor este destul de prost. Încercați Caju Brittle , Caju Brittle și Caju Brittle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt doi de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tigaie cu cate 1 lingura de unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2
Combinați caju și nuca de cocos pe un al treilea 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Coaceți la 350° timp de 8-10 minute sau până când devine auriu, amestecând din când în când.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Într-o cratiță mare și grea, combinați zahărul, siropul de porumb și 1/2 cană de apă. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați untul rămas; gatiti si amestecati pana se topeste untul. Continuați să gătiți, fără a amesteca, până când un termometru pentru bomboane indică 300° (etapa hard-crack).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
6
Între timp, combinați vanilia, bicarbonatul de sodiu și apa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
7
Scoateți cratita de pe foc; adauga caju si nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Adăugați amestecul de bicarbonat de sodiu; se amestecă până devine ușor și spumos. Se toarnă rapid pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Întindeți cu o spatulă de metal unsă cu unt la 1/4 inci. grosime. Se răcește înainte de a se rupe în bucăți. Depozitați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Brittle poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de unt și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista