Nucă de cocos Caju Brittle
Nucă de cocos Caju Brittle ar putea fi doar desertul pe care îl cauți. Pentru 40 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 212 calorii , 2 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Mergeți la magazin și luați sirop de porumb, linguri plus 1 cană de unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 16% . Acest scor este destul de prost. Încercați Caju Brittle , Caju Brittle și Caju Brittle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt doi de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tigaie cu cate 1 lingura de unt; pus deoparte.
Combinați caju și nuca de cocos pe un al treilea 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 8-10 minute sau până când devine auriu, amestecând din când în când.
Într-o cratiță mare și grea, combinați zahărul, siropul de porumb și 1/2 cană de apă. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere.
Adăugați untul rămas; gatiti si amestecati pana se topeste untul. Continuați să gătiți, fără a amesteca, până când un termometru pentru bomboane indică 300° (etapa hard-crack).
Între timp, combinați vanilia, bicarbonatul de sodiu și apa rămasă.
Scoateți cratita de pe foc; adauga caju si nuca de cocos.
Adăugați amestecul de bicarbonat de sodiu; se amestecă până devine ușor și spumos. Se toarnă rapid pe foile de copt pregătite.
Întindeți cu o spatulă de metal unsă cu unt la 1/4 inci. grosime. Se răcește înainte de a se rupe în bucăți. Depozitați într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Brittle poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de unt și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.