Nuci pentru Cupcakes cu unt de arahide cu umplutură de caramelă sărată

Nuci pentru Cupcakes cu unt de arahide cu umplutură de caramelă sărată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați cupcakes cu nuci pentru unt de arahide cu umplutură de caramel sărat. Pentru 53 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 535 de calorii, 5 g de proteine și 26 g de grăsime per porție. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de unt, sare, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 16%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupcakes cu banane cu glazură cu unt de arahide și caramel sărat, Cupcakes de ciocolată cu glazură de caramel sărat și umplutură cu fudge de ciocolată și Cupcakes cu unt de arahide și jeleu.

Instrucțiuni

1
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul cu convecție la 325 de grade F sau un cuptor standard la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare de mixer, cremă împreună zahărul granulat, untul și untul de arahide până devine ușor și pufos cu un mixer greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați ouăle, pe rând și amestecați bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați vanilia și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
5
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
6
Adăugați jumătate din făină în bolul mixerului împreună cu 1/2 cană de jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Se amestecă până se amestecă făina, răzuind părțile laterale ale vasului cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Adăugați restul de făină și cealaltă 1/2 cană jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
9
Se amestecă până când aluatul este omogen și toate cocoloașele de făină dispar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
10
Umpleți 24 de foi de cupcake pe jumătate și coaceți timp de 20 de minute în cuptorul cu convecție sau 28 de minute în cuptorul standard. Blaturile cupcakes-urilor trebuie să fie ușor rumenite. Verificați cupcakes-ul pentru a vă asigura că niciun aluat nu se lipește de o scobitoare de lemn atunci când este introdus în cupcake. Răciți complet cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Pentru umplutura cu caramel sărat: într-o cratiță grea medie, gătiți zahărul granulat singur la foc mediu-mare. Pe măsură ce zahărul începe să se topească, amestecați continuu până când tot zahărul este topit și are o culoare chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Se ia de pe foc. Se amestecă untul până se topește complet; amestecul va bule. Apoi adăugați smântâna și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
13
Se presară sare de mare și se amestecă ușor. Se răcește la temperatura camerei. Se da la frigider pana este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
14
Pentru crema de unt de unt de arahide: într-un bol mare de mixer, bateți untul, untul de arahide și jumătate din zahăr pudră folosind un mixer greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
15
Adaugam jumatatea si jumatatea si restul de zahar pudra, impreuna cu vanilia, si amestecam bine. Dacă glazura este mai groasă decât ați dori, adăugați câte 1 linguriță de jumătate suplimentară o dată, amestecând bine după fiecare adăugare până când glazura ajunge la consistența corectă. Grosimea poate depinde de nivelul de umiditate din regiunea dumneavoastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Miere De CitriceMiere De Citrice
16
Pentru a asambla: Când cupcakes sunt răciți la temperatura camerei, faceți o gaură de 3/4 inch în mijlocul fiecărei cupcakes folosind un cuțit ascuțit. Lăsați o cantitate mică de prăjitură pe fundul fiecărui cupcake, astfel încât umplutura să nu cadă pe fundul cupcake-ului. Folosind o pungă mică cu fermoar, umpleți fiecare cupcake până deasupra cu umplutură de caramel sărat. Apoi înghețați cu cremă de unt de unt de arahide. Puteți acoperi cupcakes cu alune tocate și un strop de caramel sărat, după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista