Nuci de pin înăbușite cu dovlecei de Butternut

Nuci de pin înăbușite cu dovlecei de Butternut
Nuci de pin fiert cu suc de fructe Butternut este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 97G de grăsime, și un total de 1618 calorii. Pentru $ 11.96 pe portie, această rețetă acoperă 73% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, vin, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Dovlecei prăjiți de Butternut cu salvie și nuci de pin, Squash de Butternut prăjit cu nuci de pin și parmezan, și Spaghete cu dovlecei de Butternut, nuci de pin și salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cojiți și feliați dovlecelul de butternut gros de 1/2 inch; întindeți pe o foaie de copt, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Acoperiți cu folie și prăjiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 45 de minute. Între timp, întindeți nucile de pin pe o foaie de copt și prăjiți până devin aurii, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Transferați dovlecelul într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează. Puneți deoparte 1 cană de piure și rezervați restul pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o oală sub presiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
5
Adăugați șotul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
6
Adăugați nucile de pin și pasta de roșii și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
7
Se adaugă vinul și se fierbe până se reduce la 2 linguri, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați bulionul. Acoperiți și gătiți la 15 PSI (Vezi nota) timp de 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
9
Așezați oala sub presiune în chiuvetă și treceți apă rece peste capac pentru a-l depresuriza rapid; scoateți capacul odată ce poate fi eliberat fără forță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
10
Întoarceți aragazul sub presiune la foc mediu, neacoperit și aduceți conținutul la fierbere. Lăsați lichidul să se reducă până când nucile de pin sunt suspendate într-un sos gros, aproximativ 4 minute. Se amestecă piureul de dovlecei rezervat și șofranul și se gătește până se încălzește. Se amestecă o lingură de apă dacă piureul este prea gros. Condimentează cu sare și piper. Lingurați amestecul în boluri, garnisiți cu coajă de portocală și așchii de brânză și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
șofranșofran
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista