Nuci De Cayenne Crocante
Crispy nuci Cayenne ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, suc de portocale, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Rozmarin Prăjit + Nuci Mixte De Cayenne, Crispy Cayenne Cocktail Catfish, și Fasole Verde Sfârâită Cu Prosciutto Crocant Și Nuci De Pin.
Instrucțiuni
Amestecați primele 6 ingrediente într-o tigaie grea la foc mic, amestecând până se topește untul și se dizolvă zahărul.
Adăugați jumătăți de pecan, aruncând pentru a acoperi.
Întindeți nucile pecan într-un singur strat într - o tigaie cu jellyroll de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 250 timp de 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute.
Scoateți piulițele din cuptor și transferați-le pe o bucată mare de folie de aluminiu. Separați piulițele cu o furculiță și răciți complet. Păstrați nucile într-un recipient etanș până la 5 zile la temperatura camerei sau 1 lună în congelator. Dacă este înghețat, aduceți la temperatura camerei înainte de servire. Dacă nucile devin lipicioase, coaceți pe o tigaie căptușită cu folie de aluminiu la 250 timp de 20 de minute sau până când sunt crocante.