Nuci confiate cu zahăr și condimente

Nuci confiate cu zahăr și condimente este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 214 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de sare kosher rotunjită, ghimbir măcinat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Zahăr și condimente nuci confiate, Nuci pecan cu zahăr și condimente – acestea sunt nucile confiate pe care le găsiți în mall-uri, târguri și aeroporturi, și Scorțișoară Zahăr Nuci Confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament și pergament ușor cu unt.
Se amestecă untul, zahărul, siropul de porumb, condimentele și sarea într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri și se aduce la fierbere la foc mare.
Adăugați nuci și gătiți, amestecând constant, 3 minute.
Întindeți nucile în 1 strat pe foaia de copt căptușită, separând orice aglomerări.
Coaceți, amestecând nucile o dată cu o spatulă de cauciuc (silicon) rezistentă la căldură la jumătatea coacerii (păstrați nucile în 1 strat), până devin aurii și clocotesc, 12 până la 15 minute. Se răcește pe foaia de copt pe un raft 45 de minute, apoi se rupe în grupuri mici cu mâinile.
Nucile confiate se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.