Nuci condimentate dulci și sărate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați nucile condimentate dulci și sărate. Această rețetă servește 8 și costă 1,47 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 461 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 77 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare kosher, zahăr granulat, albuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Nuci dulci și sărate și afine, Slănină și nuci dulci și sărate, și Cele mai bune nuci dulci și sărate prăjite și confiate vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de siliciu.
Într-un castron mare, amestecați zaharuri, scorțișoară, sare și pimenton până când este combinat și fără bulgări. Într-un castron mic, bateți albușul de ou și apa până se spumează, dar nu a creat vârfuri.
Adăugați nuci și amestecați pentru a acoperi.
Adăugați nuci în amestecul de zahăr și aruncați pentru a acoperi uniform.
Întindeți nucile pe foaia de copt pregătită.
Coaceți timp de 30 de minute, amestecând ocazional pentru a preveni lipirea.
Lăsați nucile să se răcească, rupând orice bucăți mari care s-au format.