Nu Coaceți Tartele Cu Cremă Vegană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că nu încercați Tartletele cu cremă vegană. Această rețetă servește 8. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 84 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 950 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de stevian, ulei de cocos, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Crema de zahar ars tartalete, Tartele Cu Cireșe De Ciocolată (Fără Coacere), și Tartele Cu Trufe De Afine Fără Coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați caju într-o râșniță de condimente / cafea, recipientul pentru râșniță al unui blender personal sau un mic robot de bucătărie. Procesați până la măcinat fin sau pudrat, aproximativ 30 până la 60 de secunde – este în regulă dacă începe să se aglomereze.
Adăugați arțarul, uleiul, alternativa de lapte, amidonul, vanilia și sarea (transferați totul într-un blender dacă utilizați o râșniță obișnuită) și procesați până când este neted și cremos. Test de gust. Amestecați stevia pentru a spori aromele, dacă doriți.Apăsați macaroanele în 8 mini tartlet sau forme / cutii de cupcake. Soiul Choco se ține bine împreună și poate fi chiar modelat într-o formă de tartlet fără matriță sau tablă.Împărțiți umplutura de caju uniform între cupele de tartlet.Congelați timp de 15 minute.Sus cu fructe de padure proaspete.Se răcește la frigider până se pregătește să devoreze.