Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați noua tradiție Jolof Rice. O porție conține 750 calorii, 36g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mazăre cu ochi negri, apă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fudging printr-o nouă tradiție, O Tradiție Fructată, și Partea de sud a tradiției.
Instrucțiuni
1
Combinați mazărea cu ochi negri cu suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți timp de 1 minut. Apoi scoateți tigaia de pe foc, acoperiți bine și lăsați să stea 1 oră. (Sau înmuiați mazărea peste noapte într-un castron mare cu suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1 inch.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
Tigaie
2
Scurgeți bine mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
3
Așezați mazărea cu ochi negri într-un cuptor olandez de 5 litri și adăugați cele 3 litri de apă. Aduceți la fierbere la foc mare, reduceți focul la mediu și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Scurgeți mazărea într-o strecurătoare așezată peste un castron mare, rezervând atât mazărea, cât și 4 căni de lichid de gătit; aruncați lichidul de gătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
5
Încălziți uleiul într-o caserolă ignifugă de 5 litri. În loturi, adăugați puiul și gătiți la foc mediu-mare, rotind des, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute pe lot. Folosind clești, transferați puiul pe o farfurie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
6
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul în caserolă și gătiți la foc mediu-mare, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
7
Adăugați pudra de curry și cayenne și amestecați timp de 1 minut. Se amestecă lichidul de gătit rezervat, roșiile zdrobite, pasta de roșii și sarea; aduceți la fierbere. Se amestecă orezul brun, mazărea rezervată cu ochi negri și morcovii și se întoarce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și gătiți 10 minute. Întoarceți puiul în caserolă, acoperiți și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Zdrobite
Pudră De Curry
Pasta De Tomate
Orez Brun
Morcov
Piper Cayenne Măcinat
Pui întreg
Mazăre
Sare
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se amestecă fasolea verde în amestecul de orez, se acoperă și se transferă caserola în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Coaceți până când orezul este fraged și puiul nu prezintă semne de roz la os atunci când este împuns cu vârful unui cuțit ascuțit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Os
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
11
Scoateți caserola din cuptor și lăsați să stea cu 15 minute înainte de servire.