Norvegiană Pfeffernerse
Pfeffernerse Norvegiană ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 60. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 134 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Dacă aveți migdale, unt, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pâine Plată Norvegiană, Salată De Varză Norvegiană, și Clatite Norvegiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul. Se amestecă amoniacul praf și migdalele tocate. Frământați în făină.
Rulați aluatul în bile de 1 inch și congelați timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Scoateți prăjiturile din congelator și coaceți timp de 30 de minute.