Nori De Șerbet De Ananas

Nori De Șerbet De Ananas
Ananas Sherbet nori este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Mergeți la magazin și ridicați șerbet de ananas, afine, caș de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Șerbet De Ananas, Șerbet De Ananas Cu Miere, și Șerbet Simplu De Ananas.

Instrucțiuni

1
Așezați bucățile de tort angel food uniform în 8 feluri de mâncare individuale pentru desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Amestec De Budincă De Vanilie Fără Grăsimi, Fără Zahăr (cum Ar Fi Jell-O®)Ambalaj Amestec De Budincă De Vanilie Fără Grăsimi, Fără Zahăr (cum Ar Fi Jell-O®)
2
Scoateți 1/2 cană de șerbet peste tort în fiecare fel de mâncare; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de caș de lămâie și 1 lingură de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Desertul congelat funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista