Nori De Ciocolată
Norii de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 156 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 24. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână un amestec instant de budincă de ciocolată, topping bătut, foietaj și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1040 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: nori de ciocolata, Nori De Ciocolată Cu Unt De Arahide, și Nori de nucă de ciocolată cu pene de cacao pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Desfaceți ambele foi de foietaj și așezați-le pe o suprafață de lucru ușor făinată.
Tăiați fiecare foaie în 3 benzi de-a lungul semnelor de pliere, apoi tăiați fiecare bandă în 4 pătrate pentru a face 12 pătrate de patiserie pe foaie.
Așezați pătrate pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când aluatul foietaj se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Lăsați pătratele să se răcească complet.
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron până când este gros și neted, aproximativ 1 minut; lăsați să stea aproximativ 3 minute pentru a termina îngroșarea. Îndoiți ușor toppingul biciuit în budincă.
Transferați amestecul de mousse de ciocolată într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf mediu.
Folosiți un deget sau un cuțit de unt pentru a deschide ușor un colț al unui pătrat de patiserie. Faceți un buzunar mic în patiserie cu cuțitul. Introduceți aproximativ 1 lingură de mousse de ciocolată în deschidere; o cantitate mică de mousse va apărea la locul deschiderii atunci când buzunarul de patiserie este plin. Repetați cu pătratele de patiserie rămase și amestecul de mousse. Pudrați ușor produsele de patiserie cu zahărul cofetarilor.