Nonie ' s cel mai bun BBQ

Nonie ' s cel mai bun BBQ
Cel mai bun grătar al lui Nonie durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 367 calorii. Pentru 1,19 USD pe porție, primești un fel principal care servește 12. Mergeți la magazin și ridicați apă, chifle de hamburger, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: BBQ Pizza de pui: o cină satisfăcătoare & Stubb ' s BBQ sos Giveaway, Rețetă Bbq Leg of Lamb (cu condimente thailandeze ) rețete Bbq & Main Co, și Pui la grătar cu celebrul sos BBQ al bunicii lui Trish Lynn.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună ketchup-ul, apa, zahărul alb, zahărul brun, oțetul, muștarul, sarea, piperul și ardeiul într-o cratiță mare. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
MuștarMuștar
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
OțetOțet
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați carnea de vită măcinată și ceapa în tigaia fierbinte până când carnea de vită este sfărâmicioasă, rumenită uniform și nu mai este roz; scurgeți și aruncați orice exces de grăsime. Amestecați carnea de vită în sosul de grătar care fierbe. Se fierbe împreună timp de 10 minute. Lingurați în chifle pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista