Noduri De Usturoi

Noduri De Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați nodurile de usturoi. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 88 calorii. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 14 minute. 2469 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Noduri De Usturoi, Noduri De Usturoi, și Noduri De Usturoi.

Instrucțiuni

1
Dacă vă faceți propriul aluat, urmați pașii 1-
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2
Dacă folosiți aluat de pizza cumpărat din magazin, lăsați să se dezghețe la temperatura camerei și continuați cu pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
3
Dovada drojdiei: amestecați drojdia și zahărul într-un castron mic cu apa caldă și lăsați-l să stea 3-5 minute, până începe să spumeze. (Dacă se spumează, aceasta înseamnă că drojdia este vie și activă. Dacă nu, înseamnă că drojdia este moartă și va trebui să obțineți un nou pachet de drojdie. Întotdeauna ajută la verificarea datei de expirare a drojdiei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Faceți aluatul: într-un castron mare, amestecați făina și sarea. Faceți o fântână în centrul făinii și turnați uleiul de măsline, apoi amestecul de drojdie-zahăr-apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă împreună pentru a forma un aluat moale și se frământă 5-10 minute. (Poate folosi o bucătărie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Ajutați mixerul cu un cârlig de aluat pentru acest pas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Lasă aluatul să crească: cu mâinile bine înfăinate, modelează aluatul într-o bilă și acoperă ușor cu ulei de măsline. Puneți-l într-un castron mare, acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l într-un loc însorit pentru a se ridica pentru a-și dubla dimensiunea. Acest lucru ar trebui să dureze de la 90 de minute la câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Alternativ, îl puteți pune la frigider peste noapte sau până la 24 de ore pentru a crește încet (și a dezvolta mai multă aromă).
9
Împărțiți aluatul și aplatizați-l în dreptunghiuri: când aluatul și-a dublat dimensiunea, tăiați-l în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
(În acest moment, dacă doriți să faceți aluatul înainte și să înghețați, înfășurați sferturile de aluat în folie de plastic și congelați pentru mai târziu. Dezghețați peste noapte în frigider pentru a utiliza.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Așezați 2 foi mari de copt și tapetați-le cu o căptușeală din silicon sau hârtie pergament (pulverizați hârtie pergament cu niște spray de copt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Lucrând cu o singură bucată la un moment dat, aplatizați în dreptunghiuri aspre de 4x5 inci.
13
Feliați dreptunghiurile de aluat în fâșii: folosind un cuțit ascuțit sau o roată de pizza, feliați fiecare dreptunghi de aluat în 4 benzi lungi (1 x 5 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
14
Tăiați aceste benzi în jumătate în mijloc. Acum ar trebui să aveți benzi de 8 (1 x 2,5 inci).
15
Formați noduri: luați câte o bucată pe rând și transformați-o în formă de șarpe.
16
Apoi legați-l într-un nod.
17
Puneți fiecare nod pe foaia de copt și repetați cu aluatul rămas. Amintiți-vă că aluatul va crește, așa că lăsați puțin spațiu între fiecare nod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
18
Periați cu ulei de măsline și lăsați să se ridice: odată ce toate nodurile sunt legate, vopsiți-le cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
19
Acoperiți-le ușor cu folie de plastic și lăsați-le să crească din nou până la dublarea dimensiunii, de la 90 de minute la trei ore sau cam așa ceva. Spre sfârșitul acestei perioade de creștere, Preîncălziți cuptorul la 400 km.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20
Coaceți nodurile: descoperiți nodurile și coaceți la cuptor 12-15 minute, sau până se rumenesc frumos deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
21
Faceți glazură de pătrunjel cu unt de usturoi: în timp ce nodurile de usturoi se coc, topiți untul într-o oală mică și gătiți ușor usturoiul în el suficient de mult pentru a scoate acea margine de usturoi crud, aproximativ 1-2 minute la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
22
Adăugați sarea și pătrunjelul și amestecați pentru a combina. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
23
Ungeți nodurile fierte cu amestec de unt de pătrunjel de usturoi: când nodurile sunt gata, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute. Vopsiți cu amestecul de usturoi-unt-pătrunjel și serviți. Acestea sunt cel mai bine calde, dar sunt bune și la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 14 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista