Noduri De Usturoi

Noduri De Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați nodurile de usturoi. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 88 calorii. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 14 minute. 2469 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Noduri De Usturoi, Noduri De Usturoi, și Noduri De Usturoi.

Instrucțiuni

1
Dacă vă faceți propriul aluat, urmați pașii 1-
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
2
Dacă folosiți aluat de pizza cumpărat din magazin, lăsați să se dezghețe la temperatura camerei și continuați cu pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
3
Dovada drojdiei: amestecați drojdia și zahărul într-un castron mic cu apa caldă și lăsați-l să stea 3-5 minute, până începe să spumeze. (Dacă se spumează, aceasta înseamnă că drojdia este vie și activă. Dacă nu, înseamnă că drojdia este moartă și va trebui să obțineți un nou pachet de drojdie. Întotdeauna ajută la verificarea datei de expirare a drojdiei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Faceți aluatul: într-un castron mare, amestecați făina și sarea. Faceți o fântână în centrul făinii și turnați uleiul de măsline, apoi amestecul de drojdie-zahăr-apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă împreună pentru a forma un aluat moale și se frământă 5-10 minute. (Poate folosi o bucătărie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Ajutați mixerul cu un cârlig de aluat pentru acest pas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Lasă aluatul să crească: cu mâinile bine înfăinate, modelează aluatul într-o bilă și acoperă ușor cu ulei de măsline. Puneți-l într-un castron mare, acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l într-un loc însorit pentru a se ridica pentru a-și dubla dimensiunea. Acest lucru ar trebui să dureze de la 90 de minute la câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Alternativ, îl puteți pune la frigider peste noapte sau până la 24 de ore pentru a crește încet (și a dezvolta mai multă aromă).
9
Împărțiți aluatul și aplatizați-l în dreptunghiuri: când aluatul și-a dublat dimensiunea, tăiați-l în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
(În acest moment, dacă doriți să faceți aluatul înainte și să înghețați, înfășurați sferturile de aluat în folie de plastic și congelați pentru mai târziu. Dezghețați peste noapte în frigider pentru a utiliza.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
11
Așezați 2 foi mari de copt și tapetați-le cu o căptușeală din silicon sau hârtie pergament (pulverizați hârtie pergament cu niște spray de copt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Lucrând cu o singură bucată la un moment dat, aplatizați în dreptunghiuri aspre de 4x5 inci.
13
Feliați dreptunghiurile de aluat în fâșii: folosind un cuțit ascuțit sau o roată de pizza, feliați fiecare dreptunghi de aluat în 4 benzi lungi (1 x 5 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
14
Tăiați aceste benzi în jumătate în mijloc. Acum ar trebui să aveți benzi de 8 (1 x 2,5 inci).
15
Formați noduri: luați câte o bucată pe rând și transformați-o în formă de șarpe.
16
Apoi legați-l într-un nod.
17
Puneți fiecare nod pe foaia de copt și repetați cu aluatul rămas. Amintiți-vă că aluatul va crește, așa că lăsați puțin spațiu între fiecare nod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
18
Periați cu ulei de măsline și lăsați să se ridice: odată ce toate nodurile sunt legate, vopsiți-le cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
19
Acoperiți-le ușor cu folie de plastic și lăsați-le să crească din nou până la dublarea dimensiunii, de la 90 de minute la trei ore sau cam așa ceva. Spre sfârșitul acestei perioade de creștere, Preîncălziți cuptorul la 400 km.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
20
Coaceți nodurile: descoperiți nodurile și coaceți la cuptor 12-15 minute, sau până se rumenesc frumos deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
21
Faceți glazură de pătrunjel cu unt de usturoi: în timp ce nodurile de usturoi se coc, topiți untul într-o oală mică și gătiți ușor usturoiul în el suficient de mult pentru a scoate acea margine de usturoi crud, aproximativ 1-2 minute la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
22
Adăugați sarea și pătrunjelul și amestecați pentru a combina. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
23
Ungeți nodurile fierte cu amestec de unt de pătrunjel de usturoi: când nodurile sunt gata, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute. Vopsiți cu amestecul de usturoi-unt-pătrunjel și serviți. Acestea sunt cel mai bine calde, dar sunt bune și la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 14 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista