Noduri De Ovăz

Noduri De Ovăz
Nodurile de ovăz sunt un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 24 de porții cu 149 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, făină, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Noduri De Usturoi, Noduri De Scorțișoară, și Noduri De Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare și adăugați 2 căni de apă clocotită, amestecând până se omogenizează bine. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se dizolvă drojdia în 1/3 cană de apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați amestecul de drojdie în amestecul de ovăz; se amestecă bine. Se amestecă făina de semințe de in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De In MăcinateSemințe De In Măcinate
DrojdieDrojdie
OvăzOvăz
4
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Adăugați treptat 3 căni de făină integrală de grâu și 1 cană de făină universală în amestecul de ovăz; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină universală rămasă, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
AluatAluat
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Împărțiți aluatul în jumătate; tăiați fiecare jumătate în 12 porții egale. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), formați fiecare porție într-o frânghie de 8 inci. Legați fiecare frânghie într-un singur nod; puneți capătul superior al frânghiei sub marginea inferioară a rolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Așezați fiecare rolă pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți cu folie de plastic acoperită cu spray de gătit; lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Combinați 1 linguriță de apă și ou într-un castron mic; periați amestecul de ouă peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Combinați 1 lingură de ovăz, semințe de Mac și semințe de susan; presărați uniform peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Semințe De MacSemințe De Mac
RolaRola
OvăzOvăz
11
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până devin aurii. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Revista