Noduri De Afine De Cartofi Dulci
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Nodurile de afine cu cartofi dulci ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 77 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați apă, cartofi mai buni, dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Noduri De Afine, Noduri De Ovăz De Afine, și Noduri De Mic Dejun Afine-Portocaliu.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 cană de făină, zahăr, sare, scorțișoară și drojdie într-un castron mare.
Adăugați 1/4 cană de unt și apa. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent.
Adăugați cartofi dulci. Bate pe viteza medie de 1 minut, răzuire castron frecvent. Se amestecă afine și suficientă făină rămasă, 1/2 cană la un moment dat, pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic.
Așezați aluatul într-un castron mare Uns cu scurtare, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 1 oră până la 1 oră 30 de minute sau până se dublează. (Aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.)
Se încălzește cuptorul la 375. Pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla. Împărțiți aluatul în 12 bucăți egale.
Rulați fiecare piesă în frânghie de 8 inci; legați-vă în nod.
Ungeți nodurile cu unt topit. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 40 de minute sau până se dublează.
Coaceți 14 până la 20 de minute sau până se rumenesc.