Torturile de nisip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 676 calorii, 7g de proteine, și 52G de grăsime per portie. Această rețetă servește 5 și costă 1,29 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, nuci pecan, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Nisip Tarte, Nisip Tarte, și Nisip Tarte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți untul și zahărul pudră la viteză medie cu un mixer electric greu de 3 până la 4 minute sau până când este pufos. Amestecați făina, praful de copt și sarea kosher. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând până la amestec. Se amestecă nucile pecan și vanilia. Ungeți ușor foile de copt cu spray de gătit pentru legume. Aruncați aluatul cu linguri rotunjite pe foile de copt pregătite; aplatizați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Zahăr Pudră
Praf De Copt
Sare Kosher
Vanilie
Unt
Nuci Pecan
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Stand Mixer
3
Coaceți 13 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foi de copt 5 minute; transferați în rafturi de sârmă.