Nikuman / Butaman / Chiflă De Porc
Nikuman / Butaman / carne de porc Bun ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 747 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci shiitake, piper, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Prosciutto de ierburi pe cotlete de porc "carne de porc pe carne de porc", Resturi de carne de porc-Guton de porc-Cretoni2cienne, și Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
pentru chiflă, amestecați toate ingredientele pudrate într-un castron și faceți o fântână în centru turnați ingredientele umede în fântână și amestecați bine când sunt combinate, adăugați scurtarea și frământați până se omogenizează la temperatura camerei timp de 30 de minute amestecați umplutura și împărțiți în 10 bileîmpărțiți aluatul în 10 bile și rulați-le rotund.înfășurați-le în jurul umpluturilor, ciupiți-le și răsuciți-le în partea de sussă se odihnească timp de 15 mineabur timp de 15 minute: adăugați un strop de oțet alb în apă pentru a preveni decolorarea(face aproximativ 10 nikuman).