Nifty Ni Cormoroise
Nifty ni ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul curs principal. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 527 calorii, 39G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de ouă, măsline, tunan în ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce e bine. Prăjituri cu conuri de înghețată din anii '50, Cuscus Nicoise, și Nouveau Ni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii mari în jumătate, astfel încât să aibă o dimensiune similară și puneți-i în partea de sus a vaporului.
Se presară sare, se acoperă și se fierbe la abur timp de 18 minute. Strângeți fasolea și feliați-le pe diagonală.
Scurgeți uleiul din ton într-un castron și amestecați vinaigreta și maiaua cu sare și piper după gust pentru a face un pansament cremos.
Ridicați partea superioară de pe abur și coborâți ouăle în apa de dedesubt, asigurându-vă că sunt acoperite. Împrăștiați fasolea peste cartofi, reveniți în tigaie, acoperiți și aburiți încă 8 minute.
Ridicați cartofii și fasolea, apoi ridicați ouăle și scufundați-le în apă rece. Introduceți cartofii și fasolea în pansament și amestecați pentru a acoperi. Cojiți și înjumătățiți ouăle. Tăiați grosolan salata într-un castron mare de salată, apoi răsturnați cartofii și fasolea deasupra, păstrând înapoi câteva linguri de pansament. Fulgați tonul deasupra, punctați cu ouăle și măslinele și stropiți peste pansamentul rezervat.