Neole Umplute: Neole Ripiene
Neole umplute: Neole Ripiene ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1075 calorii, 18g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Pentru $ 3.45 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, anason, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Carote ripiene, Portobello Ripiene Con Pollo, și Caise cu sirop Amaretto (Albicocche Ripiene) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați marmelada, ciocolata, aniseta, espresso și migdalele.
Se amestecă bine și se transferă într-o pungă de patiserie. Pune deoparte.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Într-un castron mare, bateți ouăle cu un bici și adăugați zahărul, uleiul, vinul și anasonul.
Se amestecă bine, apoi se adaugă treptat făina și se amestecă și se frământă pentru a forma un aluat neted și moale.
Rola la grosimea unui deget, și se taie în lungimi de 1 inch despre lățimea unui deget.
Odată ce apa fierbe, adăugați lungimile aluatului în apă și fierbeți până când sunt ferme și albe.
Îndepărtați cu o lingură pliată, uscați-o și, înainte ca lungimile să se usuce complet, umpleți fiecare bucată de aluat cu o parte din amestecul de marmeladă folosind punga de patiserie.
Se presară cu zahăr și se servește.