Negrese de ciocolată Amaretto cu nuci
Reteta de ciocolata Amaretto cu nuci este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 94 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. O porție conține 569 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, nuci, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciocolată Albă Amaretto Brownies, Brownies de ciocolată Chewy fără Gluten cu nuci și ulei de nucă de cocos, și Negrese de ciocolată neagră cu Espresso, nuci prăjite și glazură de Caramel sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aliniați o tigaie pătrată de 9 pe 9 cu hârtie pergament, asigurându-vă că hârtia atârnă peste margini. Ungeți hârtia cu unt, astfel încât negresele să nu se lipească. Topiți untul și ciocolata peste un cazan dublu și amestecați ușor până la neted și strălucitor.
Se scoate de pe foc și se răcește ușor.
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea intr-un bol de amestecare si dati deoparte.
Bateți împreună ouăle, zahărul și amaretto într-un bol de amestecare până când sunt combinate.
Se toarnă amestecul de ciocolată și se continuă să se amestece până se combină. Adăugați treptat amestecul de făină, apoi adăugați nucile și încorporați cu o lingură de lemn.
Transferați aluatul în tava de copt și coaceți timp de 40 până la 45 de minute sau până când un tester de tort iese curat atunci când este introdus în mijlocul tigaiei. Când ați terminat, inversați pe o placă de tăiere, îndepărtați hârtia și tăiați-o în pătrate.
Garnisiți cu zahăr pudră și serviți.