Negrese cu alune de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte

Negrese cu alune de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte
Ciocolata negrese alune cu glazura de ciocolata cu lapte ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție conține 883 calorii, 12g de proteine, și 70g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 2,04 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ciocolată lindt, alune, ciocolată dulce-amară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolata alune lapte și miere scorțișoară caju lapte / dincolo de migdale, S ' more lapte de ciocolată Mousse umplut cupe de ciocolata cu glazura Marshmallow, și Cupcakes Espresso cu Ganache de ciocolată cu lapte și glazură de ciocolată albă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 8 inci. Aliniați fundul tigaiei cu pergament sau hârtie cerată și Acoperiți hârtia cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați untul și ciocolata în vârful unui cazan dublu peste apă fierbinte, fără a fierbe. Se amestecă amestecul până când este complet topit și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
3
Scoateți partea superioară a cazanului dublu din partea inferioară și lăsați amestecul să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4
Într-un castron mediu, amestecați ouăle și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Bateți lichiorul de alune și amestecul de ciocolată răcit. Cu o spatulă de cauciuc, amestecați făina doar până la amestecare. Se amestecă alunele. Răzuiți aluatul tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede agățate de ea. Se răcește negrese. Rulați un cuțit de decojit în jurul marginilor tigaiei și răsturnați cu grijă brownies-urile pe o suprafață plană. Desprindeți hârtia și apoi inversați brownies-urile pe un suport de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați ciocolata într-un castron mediu. Cerneti pudra de cacao peste ciocolata. Într-o cratiță mică aduceți crema la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Se toarnă crema fierbinte peste ciocolată și se amestecă ușor până se omogenizează. Se amestecă lichiorul de alune și se lasă amestecul să se răcească la temperatura camerei până se răspândește, aproximativ 1 oră. Folosind o spatulă metalică, întindeți glazura peste partea superioară a brânzeturilor. Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați aproximativ 1/4 până la 1/2 inci de pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Tăiați brownies în 9 pătrate. A se păstra într-un recipient etanș.
10
În partea de sus a unui cazan dublu peste apă fierbinte, care nu fierbe, topiți ciocolata cu 1/4 cană smântână grea, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
11
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, amestecând o dată sau de două ori.
12
Într-un mixer electric, folosind atașamentul de măturică bateți crema rămasă de 1 cană doar până când movilele moi abia încep să se formeze. Se amestecă 2 linguri de amestec de ciocolată albă răcită în frisca pentru a-l ușura. Îndoiți ușor amestecul de ciocolată albă rămas, doar până când este combinat. Răzuiește crema într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea (Ateco #7). Utilizați pentru a garnisi brownies atunci când placare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Întindeți ciocolata dulce-amăruie temperată peste o foaie de transfer cu buline tăiată într-un triunghi (înălțime de 3 inci). Se lasă să se configureze și să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Ardei ArbolArdei Arbol
14
Scoateți ciocolata și transferați din Triunghi. Utilizați pentru a garnisi brownies și ciocolată albă frisca atunci când placare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții9
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista