Negrese Albe

Negrese Albe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Brownies albi. Această rețetă servește 36 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 83 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Un amestec de lapte, chipsuri de butterscotch, amestec de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Negrese Albe, Negrese alb-negru, și Ciocolată Albă Brownies.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați oul și laptele; se amestecă până se amestecă bine. Se amestecă chipsurile de butterscotch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
LapteLapte
OuăOuă
4
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brownies se îndepărtează ușor de marginea tigaiei. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă, apoi se taie în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista