Neelys ' Barbeque Nachos

Neelys ' Barbeque Nachos
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d' oeuvre, așa că dă-Neelys ' Barbeque Nachos o încercare. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 882 calorii, 18g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $ 3.52 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 2767 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de jalapenos, brânză nacho, chipsuri de tortilla și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Nachos De Pui Barbeque, Neelys BBQ Pizza, și Neelys ' Piersic Prost pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Mound tortilla chips-uri într-o grămadă pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
3
Se presară cu condimentele lui Neely.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4
Întindeți carnea de porc tocată, carnea de vită sau puiul deasupra chipsurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Se presară din nou cu condimente și se toarnă sosul de grătar al lui Neely pe carne. Se acoperă cu brânza Nacho topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Brânză NachoBrânză Nacho
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Presărați ușor mai multe condimente de grătar ale lui Neely pe brânză. Sus cu jalapenos pentru condimente suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Pentru GrătarCondimente Pentru Grătar
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Se amestecă toate ingredientele împreună.
8
Într-o cratiță mare, combinați toate ingredientele și amestecați bine. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la foc mic. Gătit neacoperit, amestecând frecvent la fiecare 15 minute, timp de 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții5
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Revista