Neely ' s Homemade Hash Browns
Neely ' s Homemade Hash Browns ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de cartofi roșii, slănină Canadiană, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1638 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Spicy Hash Browns - De Casă, Homemade Hash Browns Omletă, și Hash Browns cu șuncă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Radeți cartofii și ceapa într-un robot de bucătărie folosind atașamentul pentru răzătoare.
Transferați într-un prosop de bucătărie peste un castron și stoarceți cât mai multă umiditate posibil.
Într-un castron mediu, adăugați amestecul de cartofi răzuți, arpagicul și slănina Canadiană. Condimentează cu sare și piper, după gust și amestecă bine împreună.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu până când începe doar să spumeze.
Adăugați amestecul de cartofi și folosind o spatulă sau o lingură de lemn, apăsați ferm cartofii în fundul tigaiei. Reduceți căldura la minim și lăsați cartofii să se rumenească și crocanți timp de 6 până la 8 minute.
Odată maro și crocant, inversați cu grijă maronii de hash pe o farfurie mare fără margini.
Adăugați untul rămas de lingură în tigaie. Când untul se topește, glisați maro hash înapoi în tigaie. Continuați să gătiți la foc mediu până când partea rămasă este maro auriu închis și crocantă, cu 5 până la 6 minute mai mult.
Scoateți - o pe o tăietură și feliați-o în pene.
Transferați într-un platou de servire și garnisiți cu arpagic tocat.