Navajo Fry Pâine I
Navajo Fry pâine i necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 34 de cenți pe porție. Această pâine are 244 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 10 fani. Un amestec de sare de mare, untură, lapte praf degresat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Navajo Fry Pâine, Tacos Navajo al mamei și pâine prăjită indiană, și Tacos Navajo al mamei și pâine prăjită indiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare amestecați făina, laptele praf uscat fără grăsimi, praful de copt și sarea.
Tăiați în 5 linguri de untură în amestecul uscat până seamănă cu firimiturile fine.
Adăugați apa cu gheață și amestecați până când aluatul se îndepărtează curat de părțile laterale ale bolului.
Se acoperă cu un prosop și se lasă deoparte timp de 2 ore.
Împărțiți aluatul în două bucăți mari. Formați fiecare piesă într-un cerc.
Rotiți fiecare piesă pe o placă ușor înmuiată până la 1/4 inch grosime. Faceți 2 tăieturi paralele prin aluat fără a tăia până la capăt.
Lasă aluatul să se odihnească scurt.
Încălziți untura rămasă într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Odată ce este fierbinte, adăugați primul aluat în formă. Se prăjesc 4-5 minute pe prima parte, până devin aurii, se răstoarnă și se termină gătitul pe a doua parte timp de 3-4 minute.
Scoateți pâinea din tigaie și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Se presară cu sare de mare, dacă se dorește. Păstrați cald în timp ce secțiunea a doua gătește.