Nevoie de o garnitură vegetariană fără gluten și lacto ovo? Piureul de cartofi cu Nasturel ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. 71 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână năsturel, lapte, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Piure de cartofi cu Năsturel și ceapă verde, Supă De Năsturel De Cartofi, și Supă De Cartofi-Nasturel.
Instrucțiuni
1
Gatiti cartofii intr-o tigaie mare cu apa sarata timp de 15 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se scurge bine, apoi se întoarce în tigaie pentru a se usca la abur câteva minute înainte de piure.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Împingeți cartofii într-o parte și adăugați laptele și untul pe cealaltă parte a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se încălzește ușor până se topește untul, apoi se amestecă în cartofi cu năsturelul și puțin condiment.