Napolitane de zahăr de Crăciun cu glazură de vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați napolitane de zahăr de Crăciun cu glazură Vanillan. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 87 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 10 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr pudră, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fursecuri cu zahăr de Crăciun parfumate cu ouă cu glazură ușoară de Vanillan, Decupaje de Crăciun cu glazură Vanillan, și Cupcakes rapide de ciocolată cu glazură Vanillan fără zahăr pudră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti fursecurile, așezați primele 3 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute). Bateți în 1 1/2 lingurițe de vanilie.
Adăugați albușuri de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin 1/4 linguriță de sare), amestecând bine cu un tel.
Se adaugă în amestecul de unt; bate bine. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată (aluatul va fi moale). Împărțiți aluatul în 4 porții egale.
Rulați fiecare porție într-un cerc de 8 inci între 2 foi de folie de plastic. Congelați aluatul 20 de minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Lucrând cu 1 porție de aluat la un moment dat (păstrați aluatul rămas în congelator), îndepărtați foaia superioară de folie de plastic.
Tăiați aluatul cu un tăietor de prăjituri de 3 inci, scufundând tăietorul în făină între fiecare utilizare; așezați fursecurile pe foi de copt acoperite cu spray de gătit. Aruncați foaia de jos a foliei de plastic; rezervați resturile de aluat rămase. Repetați procedura cu aluatul înghețat rămas.
Adunați ușor aluatul rezervat într-o bilă; repetați procedura de rulare, congelare și tăiere.
Coaceți la 375 timp de 8 minute sau până când prăjiturile se rumenesc ușor.
Scoateți din foaia de copt; se răcește pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti glazura de vanilie, combinați 1 cană de zahăr pudră și ingredientele rămase într-un castron mic; se amestecă cu o furculiță până se combină.
Stropiți glazura peste fursecuri sau lingurați într-o pungă mică de plastic cu fermoar; tăiați o gaură mică în 1 colț de pungă și proiectați țevi pe fursecuri.