Napolitane de zahăr de Crăciun cu glazură de vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați napolitane de zahăr de Crăciun cu glazură Vanillan. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 87 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 10 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr pudră, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fursecuri cu zahăr de Crăciun parfumate cu ouă cu glazură ușoară de Vanillan, Decupaje de Crăciun cu glazură Vanillan, și Cupcakes rapide de ciocolată cu glazură Vanillan fără zahăr pudră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti fursecurile, așezați primele 3 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute). Bateți în 1 1/2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați albușuri de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
4
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
5
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin 1/4 linguriță de sare), amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se adaugă în amestecul de unt; bate bine. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată (aluatul va fi moale). Împărțiți aluatul în 4 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
7
Rulați fiecare porție într-un cerc de 8 inci între 2 foi de folie de plastic. Congelați aluatul 20 de minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
8
Lucrând cu 1 porție de aluat la un moment dat (păstrați aluatul rămas în congelator), îndepărtați foaia superioară de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
9
Tăiați aluatul cu un tăietor de prăjituri de 3 inci, scufundând tăietorul în făină între fiecare utilizare; așezați fursecurile pe foi de copt acoperite cu spray de gătit. Aruncați foaia de jos a foliei de plastic; rezervați resturile de aluat rămase. Repetați procedura cu aluatul înghețat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cookie-uri
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Folie De Plastic
10
Adunați ușor aluatul rezervat într-o bilă; repetați procedura de rulare, congelare și tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
11
Coaceți la 375 timp de 8 minute sau până când prăjiturile se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Scoateți din foaia de copt; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
13
Pentru a pregăti glazura de vanilie, combinați 1 cană de zahăr pudră și ingredientele rămase într-un castron mic; se amestecă cu o furculiță până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Stropiți glazura peste fursecuri sau lingurați într-o pungă mică de plastic cu fermoar; tăiați o gaură mică în 1 colț de pungă și proiectați țevi pe fursecuri.