Napoleoni Cu Mousse De Lămâie

Napoleoni Cu Mousse De Lămâie
Mousse de lămâie Napoleons necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 318 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, caș de lămâie, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Napoleoni Cu Mousse De Lămâie, Mousse de mure și Napoleoni de miere-Tuile, și Napoleoni proaspeți de mure cu Mousse de brânză cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Măcinați fin 1/3 cană de fistic cu zahăr, coriandru și cardamom într-un robot de bucătărie. Tăiați fin fisticul rămas și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
CoriandruCoriandru
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Pune teanc de foi phyllo pe o suprafață de lucru și se acoperă cu 2 foi suprapuse de folie de plastic și un prosop de bucătărie umezit. Puneți 1 foaie phyllo pe o tăietură și periați cu puțin unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Presărați foaia phyllo uniform cu jumătate de zahăr din nuci, apoi acoperiți cu o altă foaie de phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
5
Ungeți phyllo cu puțin unt și presărați cu zahărul rămas din nuci. Se acoperă cu foaia de phyllo rămasă, apăsând ușor în jos, apoi se unge cu untul rămas. Chill phyllo 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
6
Tăiați marginile filoului cu un cuțit ascuțit pentru a face un dreptunghi de 1 (15 pe 12 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Tăiați stiva pe lungime pentru a face benzi de 4 (3 inci lățime), apoi tăiați benzile transversal în pătrate de 5 (3 inci), formând 20 în total. Înjumătățiți fiecare pătrat în diagonală, apoi transferați cu atenție triunghiurile, câte 1, cu o spatulă pe o foaie mare de copt căptușită cu pergament, distanțându-le la 1/4 inch. Acoperiți triunghiurile cu o altă bucată de pergament și o foaie de copt (ca greutate).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului până la auriu, 15 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Îndepărtați foaia de copt superioară și îndepărtați cu grijă pergamentul superior (unele filo se pot lipi de ea), apoi răciți chipsurile pe foaia de copt pe un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
Bateți smântâna într-un castron cu un mixer electric până când ține vârfuri moi, apoi pliați ușor în caș de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Puneți 1 crocant pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Completați fiecare crocant cu 1 mousse de lingură plină, apoi stratificați cu o altă mousse crocantă și lingură. Se acoperă cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips
3
Presărați nuci tocate rezervate în jurul napoleonilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
1
* Chipsurile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.* Mousse poate fi făcută cu 4 ore înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista