Napoleeni Cu Pere Rapide

Napoleeni Cu Pere Rapide

Instrucțiuni

1
Întindeți patiseria cu un sucitor înfăinat pe o suprafață ușor făinată într-un pătrat de aproximativ 16 inci. Tăiați marginile.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu pergament și așezați o altă foaie de copt deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Coaceți până devin aurii și fierte, 15 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Scoateți foaia de copt superioară din patiserie și transferați patiseria într-un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
În timp ce patiseria se răcește, bateți smântâna grea cu un mixer electric până când doar ține
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
vârfuri moi. Îndoiți smântâna ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
7
Între timp, gătiți zahărul într-o tigaie mare și grea uscată la foc mediu până începe să se topească, apoi continuați să gătiți, amestecând cu o furculiță, până când este complet topit și auriu. Se amestecă siropul de pere rezervat și se fierbe, amestecând, până se îngroașă,
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8
3 până la 5 minute. Se amestecă pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se ia de pe foc și se învârte în unt până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
10
Tăiați patiseria în 8 dreptunghiuri cu un cuțit mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
11
Așezați jumătate din dreptunghiuri pe 4 farfurii de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
12
Întindeți amestecul de smântână peste patiserie, apoi lingurați perele cu caramel deasupra.
13
Așezați deasupra dreptunghiurile de patiserie rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
14
Place remaining pastry rectangles on top.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista