Napi și pere pur Aproxume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați Napul și perele pur. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 197 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de smântână grea, cartofi roșii, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure De Nap Cu Unt, Piure De Nap Cu Unt, și Napi Cremoși-Cartofi Pur Peculae pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați napii și cartofii într-o cratiță mare sau o oală mică și acoperiți cu 2 inci cu apă rece. (Napii plutesc, așa că va trebui să-i împingeți în jos pentru a vă asigura că aveți suficientă apă.)
Se adaugă sare și se fierbe la foc mare. Reduceți căldura la mediu, acoperiți parțial și gătiți timp de 10 minute.
Adăugați pere, acoperiți parțial și gătiți până când legumele și perele sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ încă 15 minute.
Scurgeți și readuceți legumele și perele în oală la foc mare. (Perele și napii vor elibera o mulțime de sucuri.) Gatiti, amestecand des, pana cand sucurile se reduc si devin siropoase, aproximativ 5 minute.Lucrând în loturi, pur și simplu legume și pere cu unt și smântână într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Adăugați piper alb proaspăt măcinat, gustați și reglați condimentul după cum este necesar.
Se servește imediat sau se lasă pur și simplu în oală până la o oră și se reîncălzește la foc mediu-mic.