Napi și ceapă

Napi și ceapă
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Napii și ceapa ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 218 calorii. Un amestec de unt, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piure de foc de tabără (cartofi, igname,ceapă,napi, morcovi), Napi Cu Cremă, și Napi South Ga.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți până se caramelizează, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Transferați ceapa într-un castron și amestecați cu Napul ras. Se condimentează cu sare și piper. Dați-l la frigider timp de 30 de minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NapNap
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Serviți pe pâine prăjită sau biscuiți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista