Napi cu slănină și semințe de muștar Murat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați napi cu slănină și semințe de muștar murate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 160 de calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, zahăr, muștar de cereale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ridichi cu unt de șuncă și semințe de muștar Murat, Napi Murați, și Napi Murați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahăr, oțet și 1/4 cană de apă la aboil într-o cratiță mică.
Scoateți din căldurăși amestecați semințele de muștar.
Lăsați să stea cel puțin4 ore sau acoperiți și răciți până la 12 ore.
Încălziți uleiul într–o tigaie mare la căldură medie; adăugați slănină și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și crocant, 8-10minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera bacon într-un castron mic și amestecați semințele de muștar murat și muștarul din cereale integrale;pune vinaigreta deoparte.
Între timp,gătiți napii într-o oală marede apă sărată fiartă până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și uscați napii.
Încălziți o tigaie mare peste mediu-marecăldură.
Adăugați napi și vinetă și gătiți,aruncând, până se încălzește, aproximativ2 minute; condimentează cu sare și piper.