Nachos de porc tras la grătar

Nachos de porc tras la grătar
Reteta BBQ tras Nachos de porc ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 8 ore. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 79G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 1334 calorii. Pentru $7.89 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Această rețetă de la Food Republic are 8 fani. Un amestec de pudră de chili, ceapă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Slow Cooker BBQ tras carne de porc, Grătar de porc tras nachos, și Nachos De Porc Tras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sos de grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2
Combinați toate ingredientele într-o oală mică și bateți-le puțin pentru a obține totul încorporat împreună.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Puneți oala pe aragaz la foc mediu și așteptați ca sosul să înceapă să clocotească, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Lăsați-l să baloneze aproximativ un minut (în timp ce amestecați puțin), apoi trageți-l de pe foc și lăsați-l deoparte sau dați-l la frigider dacă faceți înainte. Carne de porc trasă Preîncălziți cuptorul la 149°, apoi combinați toate ingredientele uscate pentru frecarea dvs. de porc, asigurându-vă că amestecați bine ingredientele, astfel încât totul să fie distribuit uniform. Acum freacă-ți carnea de porc. Există posibilitatea să aveți mai multă frecare decât aveți nevoie, în funcție de cât de mare este fundul dvs. de porc, dar aceasta este o veste mai bună decât Rea. Puneți fundul frecat (haha) într-un vas de copt și turnați berea. Acoperiți cu folie și aruncați-o în cuptor. În fiecare oră după primele câteva ore, puteți intra și o puteți lipi puțin (sau mai bine, folosiți un injector de aromă; consultați acest oficial Food Republic instagram). În funcție de cuptorul tău și de dimensiunea fundului tău (ha!) va dura 5-7 ore. Scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se răcească puțin înainte de a începe să-l despărțiți cu degetele și să îndepărtați orice bucăți neplăcute (cum ar fi orice os sau grăsime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Boston FundulBoston Fundul
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Amestecați carnea de porc trasă cu suficient sos (reîncălzit dacă este făcut înainte) pentru a acoperi după bunul plac. Nachos Preîncălziți cuptorul la 350, apoi aranjați un strat gros de chipsuri de tortilla pe o foaie de cookie învelită în folie, răspândind chipsurile pentru o acoperire cât mai aproape de 100% a foii de cookie. Top yournachosin această ordine (sau nu: sunt nachos, vor fi bine): brânză de capră de porc ceapă roșie fasole brânză Jack Scallions ardei Fresno
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fresno PepperFresno Pepper
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Odată ce brânza este complet topită și abia începe să fie crocantă, ești bine să mergi 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Serviți cu salsa, smântână și guacamole, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții4
Scor De Sănătate73
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista