Nachos caraibieni
Nachos caraibieni ar putea fi exact rețeta central-americană pe care o căutați. Această rețetă are 4 porții și costă 6,37 USD per porție. O porție conține 1307 calorii , 59 g de proteine și 73 g de grăsimi . Un amestec de avocado, ardei gras, marinadă jerk caraibiană și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Vă este oferită de Allrecipes. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 48% . Acest scor este destul de bun. Supa caraibiană de fasole neagră și cartofi dulci , Salata Cobb caraibiană cu vinegretă de ananas la foc și Pulpele de pui caraibiene sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius (400 de grade Fahrenheit).
Așezați chipsurile pe o tavă sau o tavă de copt. Aranjați ardeiul roșu, ardeiul portocaliu, ceapa, avocado și ananasul deasupra.
Puneți slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gătiți la foc mediu-mare până devine uniform crocantă; scurgeți-o pe o farfurie acoperită cu prosoape de hârtie. Tăiați slănina și presărați-o peste nachos.
Turnați marinada jerk într-o cratiță la foc mediu. Gătiți, amestecând continuu, până când marinada se reduce la o consistență groasă și lipicioasă, aproximativ 3 minute.
Adăugați creveții și amestecați pentru a-i acoperi; gătiți până când creveții sunt fierbinți. Presărați creveții peste nachos; adăugați deasupra brânză Monterrey Jack și coriandru.
Puneți nachos-urile la cuptor până când brânza se topește, aproximativ 7 minute.