Nacho Pui Coace
Nacho Chicken Bake este un hor d ' oeuvre care servește 10. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 734 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar suplimentară, chipsuri de tortilla nacho, cremă condensată de supă de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încearcă Nacho pui coace, Pui Nacho Coace, și Pui Nacho Coace Făcut Peste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați chipsurile într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Într-un castron mare, combinați supa, puiul, sosul picante, brânza, ceapa și ardeii iute; se toarnă peste chipsuri.
Presărați cu brânză suplimentară, dacă doriți.
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 40-45 minute sau pana cand se rumenesc.
Se servește cu salată și roșii.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Riesling, Trandafir Spumant
Nachos funcționează foarte bine cu Pinot Noir, vin spumant și Riesling. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Wild Horse unbridled Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir]()
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.