Nabe (Yosenabe / Oală Fierbinte Japoneză)

Nabe (Yosenabe / Oală Fierbinte Japoneză)
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Nabe (Yosenabe / oală fierbinte japoneză) ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 704 calorii, 83g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $35.47 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Dacă aveți bonito, harusame, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Paște Tori Tsukune Nabe (Oală Fierbinte Japoneză Cu Chiftele De Pui), Yukimi Nabe (snowviewing Nabe), și Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne.

Instrucțiuni

1
Adăugați apa și kombu într-o oală de stoc și lăsați-o să se absoarbă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Puneți vasul la foc mediu și aduceți-l la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Scoateți kombu-ul și adăugați bonito-ul și amestecați-l o dată pentru a se amesteca. De îndată ce lichidul fierbe din nou, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
4
Îndepărtați orice gunoi care apare la suprafață.Opriți focul și lăsați lichidul să se absoarbă timp de 15 minute. Se strecoară printr-o sită fină sau o pânză de brânză. Nu strângeți fulgii de bonito, deoarece ar face dashi tulbure. Aruncați fulgii de bonito după utilizare.Yose Nabe: pregătiți bulionul combinând dashi, mirin și sosul de soia. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
DashiDashi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Așezați varza pe fundul vasului nabe. Deasupra varzei, adăugați harusame, tofu, scoici, creveți, scoici, snapper roșu, pui, negi, spanac, ciuperci și morcov, aranjând fiecare ingredient într-o ordine îngrijită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red SnapperRed Snapper
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Se toarnă bulionul, se acoperă oala fierbinte și se aduce la fierbere la foc mare până la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Transferați oala fierbinte pe masa de luat masa și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Heinz Eifel Shine Gewurztraminer. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Heinz Eifel Shine Gewurztraminer
Heinz Eifel Shine Gewurztraminer
Dulceața lui Gew ar putea compensa condimentul din bucătăria asiatică. Se potrivește bine cu brânza și vânatul sălbatic cărnos, gras (gras). Somonul afumat este un meci deosebit de bun.Vegan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate88
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista