Măslinele murate Fetan și Cerignolan cu căpșuni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 832 calorii, 26g de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $7.25 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Feta Murată Cu Măsline Cerignolan Și Căpșuni, Feta murată cu măsline Cerignolan și căpșuni de la ' Di Bruno Bros. House of Cheese, și Căpșuni Murate Rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti murătura, combinați oțetul, 3 căni de apă, zahărul, semințele de coriandru, semințele de muștar, șalota, usturoiul și coriandrul într-o cratiță mică. Aduceți lichidul de decapare la fierbere la foc mediu-mare, reduceți la foc mic și lăsați conținutul să gătească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Semințe De Muștar
1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapă Eșalotă
Oțet
Usturoi
Muraturi
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți oala de pe foc și lăsați-o să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Așezați feta într-un bol mare de amestecare sau împărțiți-o între două borcane de 1 litru și turnați soluția rece de decapare peste brânză. Asigurați-vă că toată feta este complet scufundată. (Dacă utilizați borcane de litru, veți avea un pic de saramură suplimentară rămasă, pe care o puteți folosi pentru un sos de salată.) Acoperiți feta și dați-o la frigider timp de cel puțin cinci zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Salată
Brânză
Saramură
Brânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Pentru a pregăti salata, scoateți feta murată din lichid și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Într-un bol de salată, aruncați împreună măslinele, căpșunile, uleiul de măsline, coriandrul tocat și spanacul. Se amestecă feta, apoi se condimentează cu sare și piper, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Căpșuni
Ulei De Măsline
1 Kg Tortillas De Maíz
Spanac
Măsline
Brânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Bol
1
Acest fel de mâncare trebuie servit proaspăt, deoarece căpșunile vor începe să se descompună și să-și piardă culoarea în timp. Folosiți orice soluție de decapare rămasă pentru a stropi peste salata verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Căpșuni
2
Retipărit cu permisiunea Di Bruno Bros.Casa brânzei: un ghid pentru pene, rețete și împerecheri de Tenaya Darlington, Running Press, membru al Grupului Perseus Books.