Mărul copt al lui Loopy crocant
Crisp-ul de mere copt al lui Loopy necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 437 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, nuci, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere Coapte Crocante, Mere coapte cu Topping crocant, și Grill-Coapte De Mere Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 8x8 inci cu spray de gătit.
Amestecați crema de brânză, zahărul brun, siropul de arțar, nucile, scorțișoara, extractul de vanilie, nucșoara și ienibaharul împreună într-un bol până se amestecă bine.
Așezați merele, tăiate în sus, în vasul de copt, sprijinindu-le cu bucăți din miezul de dedesubt, dacă este necesar. Lingurați 1 1/2 lingurițe de unt în fiecare măr cu miez și acoperiți fiecare cu 1/2 amestecul de brânză cremă, umplând gaura și acoperind întregul vârf al mărului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când merele sunt ușor înmuiate, aproximativ 35 de minute.
Presărați merele cu granola, apăsând granola în umplutură. Continuați să coaceți până când merele sunt fierte și granola este rumenită, încă aproximativ 10 minute.