Mănâncă-ți salata de grădină
Salata Eat-your-garden ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 82 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de oțet de orez nesezonat, ulei de canolan, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Grădină Aproape Faimoasă (Imitator De Grădină De Măsline), Salată De Grădină Marinată / Pregătirea Grădinii, și Nu pot-mânca-doar-un rulouri de scorțișoară.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei, oțet, sare, piper și tarhon.
Tăiați subțire castravetele. Împărțiți 30 din peapodele mai grase și îndepărtați mazărea; pus deoparte. Clătiți ușor chervil, mche și mesclun și rotiți ușor de două ori într-un filator de salată pentru a usca bine frunzele.
Puneți verdeața într-un castron mare și aruncați ușor, dar bine, cu 3 linguri. pansament (frunzele trebuie să fie abia acoperite), adăugând mai mult pansament, dacă este necesar.
Împărțiți verdele între farfurii. La fiecare salată, adăugați câteva felii de castraveți, niște mazăre de zahăr (atât păstăi întregi, cât și doar mazărea) și câteva ridichi.
Stropiți cu orice pansament rămas, dacă doriți, și acoperiți cu flori întregi și petale de flori.
* Utilizați numai petale și flori organice nepulverizate. Dacă vă cultivați propriile flori din răsaduri, asigurați-vă că cumpărați plante organiceși nu le pulverizați pe măsură ce cresc. Pentru a cumpăra flori comestibile, încercați magazinele alimentare gourmet și piețele fermierilor; evitați florile de la florării și pepiniere.