Mănâncă Pentru Opt Dolari: Supă De Linte Roșie Marocană
Mănâncă pentru opt dolari: supa de linte roșie marocană este o fără gluten și vegan supă. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 293 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 2. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 285 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, frunze de coriandru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, Supă De Linte Marocană, și Supă De Linte Marocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în cuptorul olandez mare sau în cratița cu capac greu la foc mediu până la sclipire.
Se sotează ceapa și morcovul, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se adauga usturoiul, chimenul, ghimbirul macinat si sarea si se continua sa se caleasca pana cand este foarte aromat, aproximativ 2 minute.
Adăugați linte, pastă de roșii și bulion.
Se aduce la foc mic, apoi se gătește, parțial acoperit până când lintea este fragedă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă jumătate de coriandru și suc de lămâie. Gust pentru condimente.
Puneți supa în boluri și garnisiți cu cilantro rămas.
Se servește cu pâine crustă.