Mănâncă pentru opt dolari: spaghete all ' Aglio e Olio cu legume marinate de vară

Mănâncă pentru opt dolari: spaghete all ' Aglio e Olio cu legume marinate de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 1076 calorii, 17g de proteine, și 70g de grăsime pe porție. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Serious Eats are 48 de fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, dovlecei, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghete Cu Usturoi, Ulei De Măsline Și Ardei Iute), Spaghetti Aglio e Olio, și Spaghetti aglio e olio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Se toarnă jumătate din uleiul de măsline extravirgin într-un vas mare de copt din sticlă sau ceramică.
Așezați roșiile în vasul tăiat cu fața în sus.
Se toarnă uleiul rămas peste roșii. Se condimentează cu sare și piper și se presară cu zahăr.
Coaceți 1 oră. Folosind clești, întoarceți roșiile.
Coaceți cu 1 oră mai mult. Întoarceți din nou roșiile.
Coaceți până la roșu intens și foarte fraged, cu 15-45 de minute mai mult, în funcție de coacerea roșiilor.
Transferați roșiile și 1/4 cană de ulei într-un castron mare, rezervând uleiul rămas pentru o altă utilizare.
Presărați usturoiul și pătrunjelul peste roșii și lăsați să se absoarbă până când roșiile sunt la temperatura camerei. (Poate fi făcut și refrigerat până la cinci zile înainte. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
În timp ce roșiile se odihnesc la temperatura camerei, așezați felii de dovlecei galbene și verzi într-un bol mare de amestecare.
Adăugați ulei de canola, sare și piper negru proaspăt măcinat și aruncați pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie mare sau grătar la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumați. Lucrând în loturi, aranjați feliile de dovlecei în tigaie într-un singur strat și gătiți timp de două minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine.
Scoateți și transferați în vasul care conține roșiile, acoperind feliile în ulei. Repetați cu dovleceii rămași.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și gătiți pastele până când sunt al dente.
Scurgeți și aruncați imediat cu amestecul de roșii, dovlecei și ulei de măsline. Dacă pare puțin uscat, adăugați o parte din uleiul rezervat până când pastele sunt uniform lucioase.
Se servește fierbinte sau răcit la temperatura camerei.