Mănâncă pentru opt dolari: pâine de carne

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Eat for Eight Bucks: Meatloaf. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 597 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de semințe de fenicul, sos de oțet de piper, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Nu pot-mânca-doar-un rulouri de scorțișoară, Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, și Mănâncă pentru opt dolari: Poule au Riz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți carnea de vită și carnea de porc într-un castron mare și împărțiți-le în bucăți de mărimea mingilor de golf. Într-un castron diferit, bateți semințele de fenicul și fulgii de chile în 1/4 cană de ketchup, 2 lingurițe de sos Worcestershire și 1 linguriță de sos de oțet de piper.
Se toarnă acest amestec uniform peste carne. Împrăștiați ceapa, usturoiul și, dacă folosiți, pătrunjelul peste carne, apoi presărați firimiturile de pâine uniform deasupra împreună cu o sare rotunjită de 1/4 linguriță și câteva măcinări de piper.
Adăugați oul și folosiți degetele sau două furculițe pentru a amesteca bine ingredientele, folosind cât mai puține și cât mai blânde lovituri.
Puneți amestecul de carne pe o foaie de copt cu margini și puneți-l într-o formă de pâine.
Coaceți timp de 25 de minute.
În timp ce pâinea de carne se coace, bateți restul de 2 linguri ketchup, linguriță Worcestershire și 1/2 linguriță sos de oțet de piper împreună într-un castron mic. Când pâinea de carne iese din cuptor, periați-o generos cu această glazură. Întoarceți pâinea la cuptor și continuați să coaceți până când glazura se rigidizează și se întunecă puțin, aproximativ 15 minute.
Lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.